HTML

Το Ubuntu Edge σπάει όλα τα ρεκόρ στο crowdfunding...

Η Canonical είχε κερδίσει τις εντυπώσεις μας πριν λίγο καιρό, όταν τοποθέτησε στοIndiegogo, ζητώντας χρηματοδότηση για την ανάπτυξή του, το εντυπωσιακό smartphone της, το Ubuntu Edge.

























Πρόκειται για μία πρόταση με οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 720p που υποστηρίζει dual boot (Android και Linux), διαθέτοντας πολυπύρηνο επεξεργαστή με 4GB μνήμης RAM, 128GBαποθηκευτικό χώρο, καθώς και υποστήριξη LTE.
Και μπορεί να κατάφερε να αποτελέσει τη μεγαλύτερη έως τώρα crowdfunding καμπάνιαόλων των εποχών -ξεπερνώντας τα 10.4 εκατ. δολάρια που είχε συγκεντρώσει το Pebble-παρ' όλα αυτά παραμένει μακριά από το στόχο των 32 εκατ. δολαρίων που έχει θέσει η εταιρεία για το project.
Έχει συγκεντρώσει έως τώρα 11 εκατ. δολάρια, τέσσερις μέρες πριν τη λήξη της καμπάνιας και πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να πετύχει το σκοπό του. Πρόκειται, πάντως, για μία πρόταση που θα θέλαμε πολύ να δούμε στην αγορά, οπότε ελπίζουμε η Canonical να βρει τον τρόπο να τα καταφέρει να το διαθέσει. Αν μη τι άλλο, είναι ένα super phone από τα λίγα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog