HTML



To Optimus G Pro της LG έρχεται σε μια αναβαθμισμένη έκδοση Value pack με επιπλέον λειτουργίες. Το Smart video που υπάρχει και στο Galaxy S4 ειναι μια δυνατότητα όπου όταν ο χρήστης απομακρύνει το βλέμμα του από την οθόνη ενώ παρακολουθεί ένα βίντεο , εκείνο σταματά ,ενώ μόλις το ξανακοιτάει  συνεχίζει αυτόματα από εκεί που σταμάτησε.




Εάν νομίζετε ότι η απεικόνιση σε φόρμά 16:9 είναι ότι καλύτερο , ξανασκεφτείτε το. Η Panasonic κάνει ένα βήμα παραπέρα και προτείνει μια λύση  για ένα σύστημα 64:9 ονομαζόμενο Ultra Wide. Το σύστημα αυτό που αποτελείται από 4 κάμερες ανάλυσης 720p μπορεί να καταγράψει σε 1 καρέ ανάλυσης 720p  την εικόνα του  γηπέδου ενός σταδίου με κλίση 160 μοιρών στον οριζόντιο άξονα στον οποίο όλοι οι παίχτες να ξεχωρίζουν καθαρά.
Αντί να χρησιμοποιείται μια κάμερα με ευρυγώνιο φακό όπως γίνεται μέχρι τώρα ,το σύστημα της Panasonic προτείνει 4 κάμερες AW-HE120 με απεικόνιση 16:9 .Είναι τοποθετημένες όλες μαζί σε μια ενιαία κατασκευή και ζυγίζουν περίπου 40 κιλά.Χρησιμοποιούν οπτικές ενδείξεις και λειτουργίες όπως αυτόματη κλίση και ζουμ για να παρακολουθούν το θέμα.Κινούνται αρμονικά μαζί και καταγράφουν την εικόνα στον οριζόντιο άξονα  ενώ σε κάθε σημείο του θέματος που "ξεφεύγει" από την πρώτη και δεν το καλύπτει  ακολουθώντας το καλύπτει η δεύτερη,  η τρίτη και ούτω καθεξής. Αυτό το εκπληκτικό "δέσιμο" των πλάνων που γίνεται real time με την μια εικόνα δίπλα στην άλλη συνθέτουν μια πραγματικά μεγάλη σε σύλληψη και απολαυστική Ευρεία εικόνα.
Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog