HTML

Νέες φήμες έρχονται στο προσκήνιο κάθε ημέρα όσον αφορά τα χρώματα που διατίθενται για το Iphone 5S. Οι φωτογραφίες αυτές που θα δείτε παρακάτω ,τραβήχτηκαν από
το Weekly Ascii στην παρουσίαση του στην Ιαπωνία και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού μας παρουσίαζουν μια ιδιαίτερα όμορφα σχεδιασμένη  έκδοση της συσκευής σε σαμπανιζέ χρώμα. Η φινέτσα του και ο εξαιρετικός σχεδιασμός του δίνουν μια άλλη ομορφιά . Ίσως είναι  ακόμα καλύτερο και απο την Gold edition . Λέτε ; 




πηγή


Η Samsung δεν περιμένει την εκδήλωση που έχει προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου για να ανακοινώσει νέα μοντέλα, και έτσι μετά το Galaxy η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα μοντέλα tablets, το Galaxy Tab 3 οθόνη 8' ιντσών και το Galaxy Tab 3 με οθόνη 10.1' ιντσών.Το Galaxy Tab 3 8' ιντσών είναι λίγο μεγαλύτερο από το μοντέλο των 7' ιντσών που παρουσίασε η Samsung πριν λίγες ημέρες και διαθέτει οθόνη τεχνολογίας TFT με ανάλυση 1280 x 800 στα 189ppi. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε κάμερα 5megapixel και στο μπροστινό 1.3mp για βιντεοκλήσεις. Διπύρηνος επεξεργαστής στο εσωτερικό με 1.5GB μνήμη RAM συνθέτουν την καρδιά του tablet ενώ θα διατεθεί σε δύο χωρητικότητες των 16 και 32GB αντίστοιχα. Αν δεν είναι αρκετός ο χώρος μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω της microSD θύρας με επιπλέον 64GB. Ενσωματώνει μπαταρία 4.450 mAh και θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις WiFi/3G/LTE.




















πηγή
Έχουμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG Optimus G Pro με οθόνη αφής 5.5 ιντσών LCD True HD IPS ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel. Το Optimus G Pro ενσωματώνει NFC, θύρα υπέρυθρων, μπαταρία 3140 mAh και τρέχει Android 4.1.2 Jelly Bean.



Έχουμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 720 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, οθόνη αφής 4.3 ιντσών LCD IPS ClearBlack με ανάλυση 800×480 pixels και Gorilla Glass 2. Το Lumia 720 ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1GHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 6.7 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss. 



Αυτό είναι το LG G2 το νέο καμάρι τη LG στα smartphones με οθόνη αφής 5.2 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.26GHz με GPU Adreno 330, κάμερα 13 Megapixel, μπαταρία 3000 mAh και Android 4.2.2 Jelly Bean. Ενσωματώνει NFC, Ραδιόφωνο FM και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 16GB και 32GB. Είναι 4G/ LTE και τα μόνα hand-buttons τα έχει στο πίσω μέρος.



Το νέο οικονομικό μοντέλο mid-range της Apple ,iPhone 5C φαίνεται να βγαίνει  και  σε μαύρο χρώμα μαζί με όλα τα άλλα χρώματα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής. Ο χρήστης Weibo την Τετάρτη δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στο λογαριασμό του, που δείχνουν σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο iPhone 5C σε μαύρο χρώμα.



Ένα καινούριο gadget έρχεται να προσθεθεί στην λίστα των plug n play συσκευών των προιόντων της Apple. Είναι ένας φορτιστής τοίχου USB και έχει το σχήμα μιας βάνας νερού. Συνδέοντας την αγαπημένη σας συσκευή περιστρέφετε την βάνα για να φορτίσει  και όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση επαναφέρετε την βάνα στην αρχική της  θέση.
Έξυπνη ιδέα πάντως και πρωτοποριακός σχεδιασμος. Οι χρήστες της Αpple θα το προτιμήσουν !


Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog