HTML


Μόλις ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων προϊόντων της Samsung στην επίσημη διοργάνωση της IFA στο Βερολίνο.
Τι ακριβώς μας αποκάλυψε η Samsung για το νέο Galaxy Note 3 ; Υπάρχουν διαφορές με το Note 2 και ποιες είναι;




Aνακοινώθηκε επίσημα από την Asus το καινουριο Τablet 10.1 ιντσών Τtransformer Pad TF701T. Έχει επεξεργαστή Tegra 4 και οθόνη IPS ανάλυσης 2560x1600 pixels ενώ έχει πάχος 8.9 χιλιοστά και ζυγίζει 585 γραμμάρια.Έχει ξεχωριστό keyboard dock με θύρες USB 3.0.




Ένα πραγματικό smartwatch phone αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβριο. Το Smile Smartwatch είναι ένα κινητό τηλέφωνο σε σχήμα μπρασελέ , φοριέται στο χέρι και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καρπού μας.





Ένα πολύ όμορφο ρολόι , όχι όμως καρπού αλλά δαχτύλου (ναι,καλά διαβάζετε)  , τόσο πρωτοποριακό σε σχεδιασμό όσο και σε εμφάνιση, αναπτύχθηκε απο μια ομάδα που φιλοδοξεί να δει το project της να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά.



Nέες φωτογραφίες δημοσιεύονται σήμερα στα επίσημα αποκαλυπτήρια της IFA 2013 σχετικά με το πολυαναμενόμενο Sony Honami ή Xperia i1 που η τελική του επίσημη ονομασία θα είναι Χperia Z1. Το μοντέλο αυτό θα είναι η συνέχεια του Xperia Z.



Tις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες  για τους εξωτερικούς φακούς της σειράς QX της Sony.Oι φακοί  έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε κινητό και να προσφέρουν άριστη ποιότητα εικόνας στις φωτογραφίες σας.


Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog