HTML

Sony: Εξωτερικός φακός κάμερας για το android smartphone σας και όχι μόνο






Οι φήμες τελικά φαίνονται θα επιβεβαιωθούν, με τη Sony να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κάτι που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone.
Με βάση πληροφορίες της ιστοσελίδας SonyAlphaRumors οι οποίες συνοδεύονται και από το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, η Sony θα κυκλοφορήσει δύο φακούς - κάμερες με την ονομασία DSC-QX10 και DSC-QX100 αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένοι φακοί ενσωματώνουν στο εσωτερικό τους αισθητήρα, Bionz επεξεργαστή, κάρτα μνήμης καθώς και WiFi/NFC. Το ότι δεν διαθέτουν οθόνη η πλήκτρα ελέγχου δε θα πρέπει να σας προβληματίσει αφού ο χειρισμός τους γίνεται από το smartphone από όπου και συνδέονται μαγνητικά.

100.000 πωλήσεις σε 90 δευτερόλεπτα για το Hongmi smartphone



Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του Hongmi, του νέου smartphone του Κινεζικού κατασκευαστή Xiaomi, η εταιρεία ανακοίνωσε την εξάντληση των διαθέσιμων αποθεμάτων σε χρόνο ρεκόρ.
Μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα, το αρχικό στοκ των 100.000 Hongmi smartphones εξαντλήθηκε μέσα από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Qzone από όπου διατέθηκε αρχικά. Ακόμα πιο εντυπωσιακό νούμερο είναι ο αριθμός των προπαραγγελιών για τη συγκεκριμένη συσκευή ο οποίος έχει φτάσει τα 7.45 εκατομμύρια.

Bloomberg: iPad mini με Retina ανάλυση και iPad 5 με νέο σχεδιασμό





H Apple ετοιμάζεται για ένα έντονο Φθινόπωρο, αρχής γενομένης με την παρουσίαση του επόμενου iPhone στις 10 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το Bloomberg News, η εταιρεία αναμένεται λίγο αργότερα να προχωρήσει στην ανανέωση της σειράς των iPad, για τα οποία η ιστοσελίδα διαθέτει κάποια πρώτα στοιχεία.
Επίσημο το Samsung Hennessy με τις δύο οθόνες

Το Hennessy (w789) είναι ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone (τύπου clamshell) με δύο οθόνες που ανακοίνωσε η Samsung για την αγορά της Κίνας ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η εταιρεία αναμένεται να το κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.





















Οι δύο οθόνες έχουν διαγώνιο 3,3 ιντσών με ανάλυση 320 x 480 pixels. Οι διαστάσεις του Hennessy είναι 110,85 x 59,3 x 18,62mm ενώ το βάρος του 208 gr.

iPhone, Παρουσίαση στις 10/9 και πληροφορίες για την κάμερα

Σιγά-σιγά, αρχίζουν να γίνονται ολοένα και πιο συγκεκριμένες οι πληροφορίες για τα όσα μας επιφυλάσσει η Apple τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Έτσι, ανεπίσημες πηγές αποκαλύπτουν ότι το νέο iPhone θα κάνει την εμφάνισή του στις 10 Σεπτεμβρίου. Δεν γίνεται σαφές εάν εκείνη την ημερομηνία θα δούμε το iPhone 5S μαζί με το 5C ή αν θα αφορά σε ένα από τα δύο μοντέλα.
Αναφορικά με το iPhone 5S μια από τις τελευταίες φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας μας λέει ότι η κάμερα του θα έχει F 2.0, όπως και το HTC One στοιχείο που θα το βοηθά στις φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.
Μάλιστα, λέγεται ότι το τηλέφωνο δεν θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, αλλά σε σκούρο γκρι, λευκό και champagne gold.
Για να δούμε τι θα δούμε…

Acer Liquid S2, Ετοιμάζει νέο phablet;

Οι πληροφορίες που έχουν δει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για το Acer Liquid S2 μιλούν για μια ενδιαφέρουσα συσκευή στην κατηγορία των Phablets με οθόνη 5.98 ιντσών, τεχνολογίας IPS και ανάλυση Full HD. Πιθανόν να φορά έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3 GHz, χωρίς να κατονομάζεται ποιος ακριβώς θα είναι αυτός.
Θα έχει 2 GB RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 16GB, ενώ στο roadmap συσκευών που διέρρευσε και εμφανίζεται το phablet, λέγεται ότι θα έχει για λειτουργικό σύστημα το «K OS», στοιχείο που πιστοποιεί ότι θα έχει το Android 5.0 ή αλλιώς Key Lime Pie. Μια ενδεικτική τιμή που αναφέρεται για τις ΗΠΑ είναι τα 790 δολάρια. Αναμένεται να το δούμε να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στα τέλη του τρίτου τριμήνου του 2013.


πηγη


Καλώς ορίσατε στο νέο blog μας. Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάζει τις νέες εξελιξεις στον τομέα της τεχνολογίας που υπάρχουν σήμερα . Μαζί θα σχολιάζουμε και θα εκφράζουμε ο καθένας την αποψή του ,άλλος με την εμπειρία του και άλλος με την   γνώση του, ειδήσεις και νέα σχετικά με  πλατφόρμες νέας τεχνολογίας , Κινητών τηλεφώνων  και Tablets με λειτουργικό Android καθώς και  παιχνιδομηχανών. Με reviews και εντυπώσεις από όλους μας σχολιάζοντας αυτά που μας αρέσουν αλλά και αυτά που δεν μας αρέσουν.  Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε περισσότερο αντικειμενική ενημέρωση για έξυπνες αγορές και λύσεις για όλους μας.
Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog