HTML

MLS iQTab King, Τετραπύρηνο Android tablet με οθόνη 7 ιντσών και τιμή 199 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το ισχυρότερο μοντέλο tablet της MLS Πληροφορική, το MLS iQTab King με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη αφής 7 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1280×800 pixels. Το MLS iQTab King τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean και κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, ασημί και μαύρο με τιμή 199 ευρώ.
Μαζί έρχονται οι αποκλειστικές εφαρμογές Ta Talk&Post for Facebook και Talk&Mail για να μιλάς ελληνικά στο tablet σου και αυτό να σε καταλαβαίνει.
MLS iQTab King
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: 1.2GHz τετραπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 7 ίντσες, LCD IPS, 1280×800 pixels
Κάμερα: 2 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: ? mAh
Διαστάσεις: 112.7x190x7.9 χλστ.
Βάρος: 165 γρ.


Apple, Ετοιμαστείτε για λεπτότερο iPad και Retina iPad Mini

Αέρας ανανέωσης αναμένεται να αρχίσει να φυσάει από το αρχηγείο της Apple προς τον πλανήτη iPad, μιας και αργότερα μέσα στο έτος, το φθινόπωρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ένα λεπτότερο iPad να κάνει την εμφάνισή του, μαζί με ένα νέο iPad Mini που θα έχει οθόνη τεχνολογίας Retina, με ακόμα καλύτερη ανάλυση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τρίμηνο η Apple πούλησε 14.6 εκ. iPad, παρόλο που οι αναλυτές περίμεναν 18 εκ. πωλήσεις. Αυτό για πολλούς, αποτελεί ένα ισχυρό επιχείρημα προκειμένου να γίνει ανανέωση της γκάμας και να αναθερμανθεί έτσι το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.



LG G Pad, Θα έχει οθόνη 8.3 ίντσες Full HD Plus 


Έχει ακουστεί ότι η LG σκοπεύει να επανέλθει στην κατηγορία των Android tablets και μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό το όνομα την νέας της συσκευής, LG G Pad. 
Σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το LG G Pad θα έχει οθόνη 8.3 ίντσες με ανάλυση Full HD Plus δηλαδή 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 2GB.
Όσοι έχει τύχει να το έχουν δει από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ λεπτή και ελαφριά συσκευή με μικρό περιθώρειο (bezel) η οποία μπορεί να χωρέσει στην πίσω τσέπη του παντελονιού παρά το φαινομενικά μεγάλο μέγεθος της οθόνης.
Το G Pad θα είναι tablet που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις με αυτό ενώ το πιο πιθανό είναι να μην διαθέτει πενάκι.
Η πλάτη του LG G Pad θα είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο κάτι που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της συσκευής ενώ την καθιστά ακόμα πιο ελαφριά.
Το LG G Pad αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης IFA 2013 στο Βερολίνο,




Dell XPS 18, Λεπτό και ελαφρύ All in One σύστημα




Η Dell ανεβάζει τον πήχη με την παρουσίαση του Dell XPS 18, ενός επαναστατικού προϊόντος σχεδιασμένου να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό βάρους, μεγάλης οθόνης και απόδοσης σε μια λεπτή, κομψή και εξαιρετικά φορητή συσκευή All-In-One.

Acer Liquid S1: ένα phablet στις 5,7 ίντσες (σχεδόν) pure Android



Computex 2013 είναι το σημείο αναφοράς των Ασιατών κατασκευαστών και η Acerσυνεχίζει τις ανακοινώσεις, με ένα μεγάλο, αρκετά μεγάλο Android smartphone: το Liquid S1.
Το phablet της Acer έρχεται με μία 5,7 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1280 x720 και μετετραπύρηνο επεξεργαστή της Mediatek χρονισμένο στα 1,5 GHz, ενώ θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: με μονή ή διπλή υποδοχή για κάρτες SIM. H RAM του θα είναι στο 1GB και θα λανσαριστεί με έκδοση Android 4.2. Η μπαταρία του είναι στα 2.400mAh και η Acer δηλώνει πως «βγάζει» την μία μέρα, άνετα. Η διαθέσιμη μνήμη της συσκευής θα είναι στα 8GB, θα μπορεί όμως να επεκταθεί μέχρι τα 32 GB με την χρήση κάρτας microSD.

BBK Vivo X3. Με πάχος 5,6 χιλιοστά είναι το λεπτότερο smartphone στον κόσμο!


Το Vivo X3 είναι το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, προέρχεται από την Κίνα και το κατασκευάζει η εταιρεία BBK. Το BBK Vivo X3 είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που "σπάει το φράγμα" των 6 χιλιοστών (το πάχος του είναι μόλις 5,6 χιλιοστά) και είναι λεπτότερο από το Ascend P6 (6,18 mm) αλλά και το iPod Touch 5th Generation (6,1 mm).
Η διαφημιστική καμπάνια, δείχνει ότι πρόκειται για ένα... "razor sharp" smartphone, που αναλαμβάνει τον ρόλο ενός κοφτερού μαχαιριού για τα λαχανικά στην κουζίνα σας! 

ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE με IPS οθόνη των 10.1 ιντσών



Το MeMo Pad FHD 10 LTE είναι και επίσημα το νέο android tablet της Asus που παρουσιάστηκε με ένα video που η Asus ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube.Το tablet θα χρησιμοποιεί μια IPS οθόνη των 10.1 ιντσών με ανάλυση 1920×1200 pixels ενώ θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή αν και δεν ξεκαθαρίστηκε το ποιος θα είναι.Ακόμη θα έχουμε μια κάμερα των 5MP και LTE ενώ σύμφωνα με την Sony το MeMo Pad FHD 10 LTE θα αντέχει έως 10 ώρες χρήσης χωρίς φόρτιση.


Galaxy Gear: Το έξυπνο ρολόι της Samsung θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου



Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το δικό της έξυπνο ρολόι και μάλιστα αρκετά πιο σύντομα από ότι θα περιμέναμε.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας SamMobile αναφέρουν ότι στη προγραμματισμένη παρουσίαση της 4ης Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, η Samsung εκτός από το Galaxy Note III, θα παρουσιάσει και το Galaxy Gear όπως θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ονομασία του smartwatch.

Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog