HTML

Samsung Smartwatch

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας SamMobile, επιβεβαιώνεται πως η Samsung, στο ειδικό event που έχει προγραμματίσει για τις 4 Σεπτεμβρίου, θα αποκαλύψει μια νέα συσκευή. Για την ακρίβεια, έναν νέο τύπο συσκευής. Ο λόγος φυσικά για το smartwatch της εταιρείας, το οποίο αναφέρεται πως θα φέρει την ονομασία Galaxy Gear.

Οι πηγές κάνουν γνωστό πως πρόκειται για μια συσκευή που είναι σε θέση να πραγματοποιεί κλήσεις, να επιτρέπει την λειτουργία διαχείρισης email, ενώ παράλληλα μπορεί κάποιος να αποκτά πρόσβαση και στο διαδίκτυο μέσω αυτής. Στην ουσία, αναμένεται να αποτελέσει ένα προϊόν που θα λειτουργεί συνδυαστικά με τα smartphones της Samsung και που δεν αποκλείεται να διαθέτει και εύκαμπτη οθόνη.

H νοτιοκορεάτικη εταιρία έχει ήδη καταθέσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την δημιουργία ενός smartwatch, αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις όσον αφορά το Galaxy Gear (SM-V700) και το πως ακριβώς θα λειτουργεί αυτό, αν και δεν έχουμε ακόμη στα χέρια μας την τελική εικόνα της συσκευής. 





Με τον Snapdragon 800 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο Amazon Kindle Fire HD



Τα Kindle της Amazon είναι από τα δημοφιλέστερα android tablets που συναγωνίζονται σε πωλήσεις τα Nexus 7 κυρίως λόγω των χαμηλών τιμών τους.Νέες φήμες θέλουν τώρα την Amazon να ετοιμάζει την ανανέωση του με αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά που θα τους δώσουν προβάδισμα έναντι στο Nexus 7.Έτσι το νέο Kindle Fire HD στις 8.9 ίντσες αναμένεται να έχει την αρκετά εντυπωσιακή ανάλυση των 2560 x 1600 pixels ενώ θα είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 800 και 2GB RAM.
Τα νέα Kindle Fire αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στο Φθινόπωρο.



πηγή


ASUS VivoBook X102BA έρχεται με οθόνη 10.1 ιντσών και Windows 8, τον επόμενο μήνα.


H ASUS  μας ετοιμάζει το νεώτερο μέλος της οικογένειας VIVO  το VivoBook X102BA. Έχει λειτουργικό σύστημα windows 8  και διαθέτει 2 πύρινο επεξεργαστή  AMD A4-1200 CPU με Radeon HD 8180 κάρτα γραφικών, 2GB RAM και 320 GB σκληρό δίσκο. Σημαντικό είναι  το γεγονός ότι  με την αγορά του παρέχεται δωρεάν το πακέτο  Microsoft Office Home & Student 2013  το οποίο είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ενδιαφερόμενους.  Το  ASUS VivoBook X102BA θα ξεκινήσει κάποια στιγμή το Σεπτέμβριο και θα πωλείται περίπου στα  330 ευρώ (440 δολάρια). Ιδωμεν...


Hyundai T7S, 7ιντσο Android tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή [Ιαπωνία]

Το Hyundai T7S είναι ένα 7ιντσο Android tablet με οθόνη ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4412 χρονισμένο στο 1.6GHz , μνήμη RAM 2GB DDR3, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, GPS και τρέxει Android 4.2 Jelly Bean. Κυκλοφορεί στην Ιαπωνία και μπορείτε να το βρείτε  με 175 δολλάρια (περίπου 150 ευρώ) στο merimobiles


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί





Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog