HTML

Φακός απο σιλικόνη για το κινητό σας με ζουμ 15x

Τον τελευταίο καιρό η τεχνολογία των κινητών σε επίπεδο hardware έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η ποιότητα των υλικών συνεχώς βελτιώνεται και το harware γίνεται όλο και πιο δυνατο μικρότερο σε όγκο και με περισσότερη ισχυ. Αυτό ακριβώς έρχεται να επιβεβαιώσει και μια νέα καινοτομία στους φακούς των κινητών τηλεφώνων. Ο Τόμας Λάρσον απόφοιτος του Σηάτλ δημιούργησε λοιπόν έναν φωτογραφικό φακό από σιλικόνη ο οποίος προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα κινητά και παρέχει την δυνατότητα μεγένθυσης ενός αντικειμένου εώς και 15 φορές . 















 




Ο Λάρσον ανέπτυξε  ένα φτηνό, απλό, ευέλικτο φακό που μπορεί να μετατρέψει ένα κανονικό smartphone σε ένα μικροσκόπιο. Ο φακός είναι κατασκευασμένος από μαλακή,  σιλικόνη που κολλάει και οι χρήστες μπορούν να την τοποθετήσουν πολύ απλά  πάνω στην κάμερα του smartphone τους και να  κάνουν το zoom του φακού τους μεγαλύτερο.Σίγουρα, ο μικρός φακός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική χρήση αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι είναι φτηνός,  φορητός,και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε παντού
Ο Λάρσον  άρχισε την ανάπτυξη αυτού του project  ενω ήταν ακόμη στο κολέγιο και τώρα το εμπορεύεται χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Kickstarter. Mε 15$ μπορείτε να αγοράσετε τον δικό σας φακό μαζί με μια πλαστική θήκη μεταφοράς. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με νερό και σαπούνι και η μόνη απαίτηση που έχει από το κινητό σας είναι, η κάμερα του να είναι 5mp ανάλυσης με αυτόματη εστίαση..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog