HTML




Ενώ φημολογείται έντονα τον τελευταίο καιρό οτι το Galaxy note 3 θα έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο, ανάλυσης 4Κ η Κορεάτικη ACER με επίσημη ανακοινωσή της παρουσίαζει το πρώτο της μοντέλο με αυτη την δυνατότητα, το Liquid S2.


H Acer μας αποκαλύπτει μια συσκευή All in one , με οθόνη 24 ιντσών και λειτουργικό Android  4.2. δύο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση στην έκθεση της IFA.
Οι τιμές στους projectors είναι αλήθεια ότι έχουν πέσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Με μια αναζήτηση στο ebay μπορείς να βρεις με 100 ευρώ τον πιο φτηνό προτζεκτορα. Για κάποιους που αδυνατούν να δώσουν αυτά τα χρήματα προκειμένου να απολαύσουν την μαγεία της μεγάλης εικόνας μπορούν με ελάχιστο κόστος να δημιουργήσουν τον δικό τους προσωπικό προτζέκτορα.Τι χρειάζεστε? Ελάχιστα πράγματα.

Για να φτιάξετε τον δικό σας προτζέκτορα θα χρειαστείτε :

1. Κατά προτίμηση ένα Iphone  ή ένα Ipad ( μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε κινητό άλλου κατασκευαστή).
2. Ένα κουτί από παπούτσια.
3. Ένα μαχαίρι.
4. Μία μονωτική ταινία.
5. Έναν μεγενθυτικό φακό.
6. Έναν μαρκαδόρο ή στυλό.
7. Τουβλάκια LEGO ή παρόμοια.
8. Κόλλα


Και ξεκινάμε...

Όταν αγοράζουμε ενα ακριβό smartphone φροντίζουμε πρώτα απο όλα να το προσέχουμε σαν τα μάτια μας απο τυχόν πεσίματα και γδαρσίματα. Χρησιμοποιούμε προστατευτικες  θήκες απο διάφορα υλικα για αυτη την δουλειά όπως σιλικόνη, αλουμίνιο και πλαστικό. Μπορεί όμως ο σχεδιασμός της θήκης να μην είναι ιδανικός για την συσκευή και αντί να την ενισχύει και να την κάνει πιο όμορφη να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικά όμορφα skins για το Iphone σας που ταιριάζουν ιδανικά και με την φωτογραφία του theme.



Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog