HTML

Ένα νέο Android tablet της HP που ονομάζεται Slate 8 Pro μόλις εμφανίστηκε στo Διαδύκτιο σε ένα GFX Benchmark. Το τάμπλετ  έχει επίσης την κωδική ονομασία, "Bodhi" και διαθέτει ένα ισχυρό φάσμα απο δυνατότητες:



Οταν η τεχνολογία συναντά την μητέρα φύση δεν μπορούν παρά να δημιουργήσουν μαζί κάτι ξεχωριστό, κάτι πραγματικά όμορφο. Το νέο δημιούργημα της AD ADzero bamboo είναι το πρώτο τηλέφωνο που είναι κατασκευασμένο ,ολόκληρο απο ξύλο μπαμπού.Διαθέτει πολύ όμορφη γραμμή και σχεδιασμό κάτι που μπορείτε να δείτε και απο τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το ADzero τρέχει την έκδοση  Android 4.0 Ice cream Sandwich .Έχει 4πύρινο επεξεργαστή Samsung  Exynos στα 1.4 GHz  με 1GB RAM και 16 GB  εσωτερική μνήμη. Με διαστάσεις  134 x 68 x 11.8 mm και οθόνη TFT-LCD 4.5 ιντσών  720p και ανάλυση 326 ppi. Διαθέτει 8 megapixel  οπίσθια κάμερα, 0.3 megapixel μπροστινή και μπαταρία 2050 mAh. Πρώτη επίσημη τιμή  ήταν τα 700 δολλάρια αλλά έπεσε πολύ γρήγορα στα 200$.




Το Google Glass κυκλοφόρησε στην αμερικανική αγορά (σε περιορισμένο αριθμό κομματιών προς το παρόν) και η Google ανέβασε βίντεο στο οποίο επιτέλους γίνεται πλήρης παρουσίαση του πώς λειτουργεί το νέο gadget της εταιρίας.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες οι εντολές πραγματοποιούνται πανεύκολα μέσω gestures στο touchpanel που βρίσκεται στο βραχίονα των γυαλιών, ενώ οι λειτουργίες τους περιλαμβάνουν ρολόι, καιρό, μηνύματα, φωτογραφίες, Google+ και άλλα.
Για περισσότερα, παρακολουθήστε το βίντεο:


Στις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη του Meizu MX3 όπως η εταιρία που το κατασκευάζει ανακοίνωσε, με την εκδήλωση να πραγματοποιείται στο Πεκίνο.To smartphone και φέτος θα μεγαλώσει περαιτέρω για να φθάσει τις 5.1 ίντσες (1080p) ενώ θα χρησιμοποιεί τον Exynos 5 Octa της Samsung ως επεξεργαστή.Ακόμη θα περιλαμβάνει 2GB RAM και κάμερα των 13MP ενώ θα τρέχει το Flyme OS 3.0 που βασίζεται στο Android 4.2.2 Jelly Bean.
Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις του smartphone, το πιθανότερο είναι πως δε θα εισαχθεί επίσημα στην Ευρώπη και άρα θα είναι διαθέσιμο  μέσω του ebay και άλλων e-shops.



πηγή
Λίγες μόνο ημέρες μένουν για την έναρξη της ετήσιας έκθεσης IFA 2013 στη Γερμανία και στον τεχνολογικό κόσμο επικρατεί αναβρασμός, καθώς λίγες μόνο εταιρείες έχουν ανοίξει πλήρως τα χαρτιά τους, σχετικά με τις συσκευές που πρόκειται να παρουσιάσουν σε αυτήν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έξαρση της φημολογίας σχετικά με τις επόμενες κινήσεις των εταιρειών. Η Asus, ύστερα από ένα αρκετά επιτυχημένο οικονομικό τρίμηνο και με την κεκτημένη ταχύτητα που απέκτησε από την παρουσίαση της νέας γενιάς του Nexus 7, αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις της για το 2014, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις σειρές MeMo Pad HD και FonePad HD.

Πρόσφατα λοιπόν, διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για την τελική διαμόρφωση των FonePad HD 7, MeMo Pad HD 8 και MeMo Pad HD 10, ενώ παράλληλα ήρθε στην επιφάνεια το επίσημο video παρουσίασης του Asus MeMo Pad FHD 10 LTE. 

Σύμφωνα με τις αναφορές, το Asus FonePad HD 7 θα διαθέτει οθόνη ΙPS 7", ανάλυσης 1280x800, ενώ διπύρηνη Intel Atom CPU χρονισμένη στο 1.6 GHz και PowerVR GPU χρονισμένη στα 400 MHz δίνουν επεξεργαστική ισχύ στο tablet, το οποίο συμπληρώνεται από μία 5 megapixels κάμερα. Το FonePad HD 7 θα διατίθεται σε εκδόσεις με 8 GB και 32 GB, ενώ αναμένεται να έχει εγκατεστημένη την έκδοση Android 4.2 Jelly Bean. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, από ό,τι φαίνεται, παραμένουν ίδια με αυτά της πρώτης γενιάς FonePad. 

HTC One Max, Ίδιο στην εμφάνιση με το HTC One και οθόνη 5.9 ίντσών

Το HTC One Max θα είναι το tabletόφωνο της HTC με οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και κάμερα Ultrapixel. Φωτογραφία που διέρρευσε πρόσφατα αλλά και όλες οι φήμες μέχρι σήμερα το παρουσιάζουν να είναι σχεδόν ίδιο με το σουλούπι του HTC One (οθόνη 4.7 ιντσών).
Το HTC One Max αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.

Το Samsung Galaxy Note III αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές εκδόσεις και κωδική ονομασία SM-N900 και SM-N9005. Οι δύο εκδόσεις θα μοιράζονται οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 5.68 ιντσών ανάλυσης Full HD, 3GB μνήμη RAM και μπαταρία 3200 mAh. Το SM-N900 θα φοράει τον επεξεργαστή Exynos 5420 Octa και το SM-9005 λογικά τον Snapdragon 800. Σε αναμονή !





Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την HP να ασχολείται με μία Android συσκευή, η οποία φέρει το κωδικό όνομα Bodhi, και η οποία φέρεται να είναι εξοπλισμένη με οθόνη ανάλυσης 1600×1200 pixel. Δεν έχει καταστεί σαφές εάν πρόκειται για ένα νέο phablet ή απλώς μία οθόνη με λειτουργικό σύστημα Android, αλλά στοιχεία που προκύπτουν από Benchmark tests δείχνουν ότι είναι phablet.
Εκτός από την οθόνη υψηλής ανάλυσης, θα είναι εξοπλισμένο με ισχυρό επεξεργαστή, ενώ ως λειτουργικό σύστημα θα έχει το Android 4.2 Jelly Bean. Λίγο αφότου έγινε η διαρροή, τα αποτελέσματα των τεστ εξαφανίστηκαν από το ίντερνετ, αλλά τα είχαν αναδημοσιεύσει διάφορα sites και blogs. Οι αναλυτές συγκλίνουν προς την τοποθέτηση του NVIDIA Tegra 4 ARM Cortex A15 SoC τετραπλού πυρήνα. Με την ανάλυση αυτή δεν αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με ένα All in one PC. Για να δούμε…



H Gartner, μελετώντας την κατάσταση της αγοράς κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2013, μας ενημερώνει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία τους τα smartphones ξεπερνούν σε πωλήσεις τα feature phones σε παγκόσμιο επίπεδο. Η άνοδος πωλήσεων των smartphones σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 46.5% σε σχέση με πέρυσι, ενώ το Android φέρεται να είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτό.

Το λειτουργικό της Google κατέχει το 64.2% της αγοράς smartphones σύμφωνα με την Gartner, το iOS κατέχει το 18.8% και στην τρίτη θέση έρχεται το Windows Phone με 2.6%. Περίπου 177 εκ. smartphones με Android πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο, ενώ συνολικά οι πωλήσεις των Smartphones αυξήθηκαν κατά 225 εκ. μονάδες, τη στιγμή που τα feature phones σημείωσαν πτώση πωλήσεων κατά 210 εκ. μονάδες. Για αναλυτικότερα στοιχεία μπορείτε να δείτε και τους αναλυτικούς πίνακες που ακολουθούν. Ο πρώτος δείχνει τις παγκόσμιες πωλήσεις smartphones σύμφωνα με το λειτουργικό σύστημα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 και ο δεύτερος δείχνει τις πωλήσεις smartphones σύμφωνα με τον κατασκευαστή.



Τα πάντα γύρω μας, από το πιο μικρό και απλό αντικείμενο έως και ολόκληρα «έξυπνα» κτήρια, μπορούν να τροφοδοτηθούν από την ενέργεια που υπάρχει στον αέρα που αναπνέουμε μέσω των ασύρματων σημάτων (πολλών και διαφορετικών συχνοτήτων). Με λίγα λόγια, δεν είναι αναγκαία η ύπαρξη τροφοδοσίας μέσω – για παράδειγμα - μπαταριών. 

Η Canonical είχε κερδίσει τις εντυπώσεις μας πριν λίγο καιρό, όταν τοποθέτησε στοIndiegogo, ζητώντας χρηματοδότηση για την ανάπτυξή του, το εντυπωσιακό smartphone της, το Ubuntu Edge.

























Πρόκειται για μία πρόταση με οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 720p που υποστηρίζει dual boot (Android και Linux), διαθέτοντας πολυπύρηνο επεξεργαστή με 4GB μνήμης RAM, 128GBαποθηκευτικό χώρο, καθώς και υποστήριξη LTE.
Και μπορεί να κατάφερε να αποτελέσει τη μεγαλύτερη έως τώρα crowdfunding καμπάνιαόλων των εποχών -ξεπερνώντας τα 10.4 εκατ. δολάρια που είχε συγκεντρώσει το Pebble-παρ' όλα αυτά παραμένει μακριά από το στόχο των 32 εκατ. δολαρίων που έχει θέσει η εταιρεία για το project.
Έχει συγκεντρώσει έως τώρα 11 εκατ. δολάρια, τέσσερις μέρες πριν τη λήξη της καμπάνιας και πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να πετύχει το σκοπό του. Πρόκειται, πάντως, για μία πρόταση που θα θέλαμε πολύ να δούμε στην αγορά, οπότε ελπίζουμε η Canonical να βρει τον τρόπο να τα καταφέρει να το διαθέσει. Αν μη τι άλλο, είναι ένα super phone από τα λίγα...




Η Apple είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει μία έκδοση του πολυαναμενόμενου iPhone 5S με χωρητικότητα 128GB. Αυτό τουλάχιστον εκτιμά ο αναλυτής της KGIMing-Chi Kuo, o οποίος πιστεύει ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino θα κυκλοφορήσει το iPhone 5S σε έκδοση με διπλάσια χωρητικότητα από αυτή του iPhone 5 64GB (το οποίο είναι... πανάκριβο!).
Σύμφωνα με τον αναλυτή θα είναι ιδιαίτερα ακριβό και θα κοστίζει $499,99 με συμβόλαιο δύο χρόνων! Πέρα από αυτή την πρόβλεψη, ο Ming-Chi Kuo, επιβεβαίωσε ότι το iPhone 5S θα διαθέτει κάμερα με φακό διαφράγματος f:/2.0 που θα συνοδεύεται από dual LED flash για να προσφέρει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 5S σε ειδική εκδήλωση στις 10 Σεπτεμβρίου



6

Πριν μερικές εβδομάδες η Samsung ανακοίνωσε την 4η έκδοση του κορυφαίου της smartphone, το Galaxy S 4, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας στα τέλη Απρίλη, αρχές Μάη. Χωρίς διάθεση σαρκασμού, με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα ακόμη Galaxy που πατάει πάνω στον σχεδιασμό που η Samsung εισήγαγε πρωτίστως με την προηγούμενη γενιά Galaxy S.




Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog