HTML

Τον τελευταίο καιρό η τεχνολογία των κινητών σε επίπεδο hardware έχει εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η ποιότητα των υλικών συνεχώς βελτιώνεται και το harware γίνεται όλο και πιο δυνατο μικρότερο σε όγκο και με περισσότερη ισχυ. Αυτό ακριβώς έρχεται να επιβεβαιώσει και μια νέα καινοτομία στους φακούς των κινητών τηλεφώνων. Ο Τόμας Λάρσον απόφοιτος του Σηάτλ δημιούργησε λοιπόν έναν φωτογραφικό φακό από σιλικόνη ο οποίος προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα κινητά και παρέχει την δυνατότητα μεγένθυσης ενός αντικειμένου εώς και 15 φορές . 



Μία νέα αναφορά γίνεται πάλι απο την Κορέα , σχετικά με το νεο Galaxy Note 3.  To νέο μοντέλο στης σειρας Note θα έχει ως βασικό επεξεργαστή τον Snapdragon 800 της Qualcomm αντι του Exynos 5 Octa της Samsung.


Σύμφωνα με τις πηγές τις ETNews η  Samsung  προτίμησε να χρησιμοποιήσει τον Snapdragon επειδή αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τον 8πύρινο Exynos 5420.  Περίπου 4 εκατομμύρια συσκευές τελικά θα διαθέτουν τον Snapdragon ως βασικό επεξεργαστή. Παρ'όλα αυτά το 20-30% των νέων Galaxy Note 3 θα έχουν τον 8πύρινο Exynos 5420.


Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog