HTML

H Samsung αναμένεται να παρουσιάσει στην προσεχή εκδήλωση της IFA  στο Βερολίνο το νέο smartwatch Galaxy Gear , το οποίο φαίνεται να είναι ένα ρολόι τηλέφωνο smart.H Samsung έχει στο παρελθον κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμο στην  αγορα watch smartphone.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το The Verge  τελικά το Galaxy Gear  δεν θα είναι smartphone  με τις λειτουργίες ενός κινητού αλλά θα είναι περισσότερο συνοδευτικό εργαλείο-Gadget για συσκευές smartphones.

Βέβαια σε μια τόσο μικρή σε όγκο συσκευή πολλά ερωτήματα όπως αν θα έχει Bluetooth  και αν η μπαταρία του πόση ώρα μπορεί να διαρκέσει κτλ.

Δεν μένει παρά να το δούμε....


πηγή
Αποκλειστικές πληροφορίες του "The Verge" επιβεβαιώνουν προηγούμενες φήμες και διαρροές που ήθελαν τη Nokia να ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα "γιγαντιαίο" Windows Phone 8 smartphone 6 ιντσών, το οποίο είναι γνωστό, προς το παρόν, με την κωδική ονομασία "Bandit".


























Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει οθόνη με ανάλυση 1080p, τετραπύρηνο Snapdragonεπεξεργαστή, αλλά και οπίσθια κάμερα τουλάχιστον 20MPixels.
Ένα άγνωστο μοντέλο ΕΕΕ PAD  της  ASUS παρυσιάστηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα GFX Benchmark. Έχει μέγεθος 10 ιντσών και ανάλυση 2560x1600, οθόνη Retina στα 299ppi. H ανάλυση της οθόνης ειναι πολυ υψηλή και ξεπερνάει ακόμα και το Ipad 4, που φτάνει τα 264ppi  στις 9.7 ίντσες.

Στην καρδιά του θηρίου υπάρχει 4 πύρηνος επεξεργαστής  Νvidia Tegra 4 χρονισμένος στα 1.9GHz.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα θα τρέχει την έκδοση Android 4.2.2 και είναι πολύ πιθανό να δούμε το Tablet στην επίσημη παρουσίαση της IFA στο Βερολίνο τον Σεπτέμβρη.  Το περιμένουμε λοιπόν....




Η Oppo μας ετοιμάζει μια νέα συσκευή smartphone  το R819 πάχους 7.3 χιλιοστών και βάρους μόνο 110 γραμμαρίων.Διαθέτει οθόνη IPS ανάλυσης 1280x720 pixels 4.7 ιντσών με πολύ καλή γωνία θέασης χάρη στην τεχνολογία OGS.

Έχει 4 πύρινο επεξεργαστή Mediatek MT6589  και  κάμερα  ανάλυσης 8 megapixels .Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.2.1 Jelly Bean αλλά μπορεί να τρέξει την Color Rom της ΟPPO όπως και Android Stock Rom λόγω του ξεκλείδωτου bootloader.









Μια είδηση που δημοσιεύθηκε από μια κορεάτικη Οικονομική εφημερίδα την Daily αναφέρει ότι η Samsung ετοιμάζεται τον Οκτώβρη να ανακοινώσει ένα νέο  Tablet 12 ιντσών. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει οτι θα είναι το μεγαλύτερο Τablet της Samsung  μέχρι στιγμής που ξεπερνάει και το μεγαλύτερο μοντέλο των 11.6' ιντσών που έχει στην γκάμα της.

Πιθανότατα θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Nexus 10 όπως ανάλυση οθόνης 2560x1600.

πηγή
Ανακοινώθηκαν τα βραβεία EISA για τα έτη 2013-2014 και οι νικητές ήταν φυσικά ,πολλά απο τα δημοφιλή μοντέλα Android smartphones. Αν λάβουμε υπόψιν ότι μεγάλο μερίδιο στις Διεθνείς αγορές στην βιομηχανία κινητών smartphone το καταλαμβάνει η Κορεάτικη Samsung,  τότε δικαίως της αποδόθηκε ο τίτλος του νικητή. Ο Samy πήρε 3 βραβεία EISA.

To Samsung Galaxy S4 mini βραβεύτηκε ως European Socia Media για το έτος 2013-2014 ενώ το μεγαλύτερο αδερφάκι του Samsung Galaxy S4 έλαβε το βραβείο European Green Phone. Τέλος το βραβείο European Photo Innovation trophy  2013-2014 πήγε στο Samsung Galaxy NX. Η HTC βραβεύτηκε με το European Advanced Smartphone 2013-2014.

Tο βραβείο European Consumer Smartphone 2013 – 2014 το κέρδισε η Ηuawei για το Ascend P6 και η Sony για το European Tablet της χρονιάς 2013-2014 Sony Xperia Tablet Z. 


πηγή





Η Δορυφορική τηλεόραση σε ποιότητα Ultra HD δεν είναι πλέον απλώς ένα όνειρο: Μετά από μια επιτυχημένη δοκιμαστική εκπομπή αυτή την εβδομάδα, ένας Κορεάτικος  πάροχος ψηφιακής πλατφόρμας ο ΚΤ SkyLife παρουσίασε έναν τρόπο για να εκπέμπει περιεχόμενο σε ανάλυση 4K στους συνδρομητές της. Η κορεάτικη εταιρία σχεδιάζει να εκπέμψει δοκιμαστικά ένα κανάλι την επόμενη χρονιά  κωδικοποιημένο σε format H.265(HEVC) .Πιθανότατα να ολοκληρωθεί  μέσα στο 2015. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του  διευθυντή CEO Jae-chul Moon, η διαθεσιμότητα του στο ευρύ κοινό θα εξαρτηθεί απο το πόσο γρήγορα θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα καθυστερούν την υλοποίηση της πλατφόρμας. Όπως φαίνεται τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι.....



πηγή
Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog