HTML


Έναν υπολογιστή All in One με των κωδικό V960 θα παρουσιάσει η LG στην επίσημη έκθεση της  IFA αυτή την Τετάρτη.  Αποτελείται από μια οθόνη 29 ιντσών IPS Ultra Wide με aspect ratio 21:9 με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα Windows 8.




Μια εταιρία με το όνομα Pop corn Indiana  που εμπορεύεται Ποπ κορν κατασκεύασε μια συσκευή Pop corn η οποία ενεργοποιείται με φωνητική εντολή. Ένας τρόπος διασκεδαστικός  όπως ισχυρίζονται για να τρώτε το pop corn σας.  Αυτή η συσκευή ακούει στην λέξη Pop και αμέσως εκτοξεύει ενα pop corn στο στόμα σας και συνήθως πετυχαίνει τον στόχο του. 




H LG θα απoκαλύψει στην έκθεση της IFA το καινούριο της μοντέλο Tablet , το Gpad 8.3. Ο σχεδιασμός του είναι ιδιος με το smartphone  G2 και  διαθέτει οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης full HD 1920x1200  WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array)  και 273ppi ανάλυση pixel. Tα  άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι η μεγάλη μπαταρία  που διαθέτει στα 4600 mhA, με επεξεργαστή τον τετραπύρηνο Snapdragon 600 στα 1.7 GHz με μνήμη 2GB και θα τρέχει Android Jelly Bean 4.2.2.Έχει 2 κάμερες ,η μπροστά είναι ανάλυσης 1.3 MP και η πίσω 5 MP  και έρχεται με προεγκατεστημένη μνήμη 16GB.
Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog