HTML

Smile Smartwatch έτοιμο για pre-order



Ένα πραγματικό smartwatch phone αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβριο. Το Smile Smartwatch είναι ένα κινητό τηλέφωνο σε σχήμα μπρασελέ , φοριέται στο χέρι και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του καρπού μας.


Αποτελείται απο 2 οθόνες , η μία στο επάνω μέρος του καρπού και η άλλη βρίσκεται στο κάτω μέρος επιτελώντας ξεχωριστά , διαφορετικές λειτουργίες για την καθε μια. Όταν σηκώνουμε το χερι μας προς τα επάνω ενεργοποιείται η επάνω οθόνη ενώ όταν σηκώνουμε το χερι και περιστρέφουμε τον καρπό μας ενεργοποιείται και η κάτω. 



Χρησιμοποιεί την τεχνολογία των εύκαμπτων οθονων και συγκεκριμένα τεχνολογίας OLED. Το smartwatch ειναι κατασκευασμένο απο αλουμίνιο , είναι αδιάβροχο και διαθέτει υψηλής αντοχής γιαλί απο την εταιρία Schott.





To Smile  βασίζεται σε έναν αλγόριθμο που τρέχει σε λειτουργικό σύστημα custom Linux Al  και θα χρησιμποιεί βιο-αισθητήρες που συλλέγουν πληροφορίες για τον καιρό και για άλλα δεδομένα που βοηθανε σε συγκεκριμένες διαδικασίες, ενώ χρόνο με τον χρόνο τα αποτελέσματα θα γίνονται ακριβεστερα . 






Η συσκευή θα έχει χαμηλή κατανάλωση σε ρεύμα χάρη στον επεξεργαστή OMAP 5 της Texas Instruments που ενσωματώνει την δυνατότητα αναπαραγωγής High Definition βίντεο αλλά μπορεί και να παίζει άνετα παιχνίδια.Έχει μνήμη  2 GB και βγαίνει σε 2 εκδόσεις με 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου.Έχει υποδοχή κάρτας Nano-Sim και μπορεί να λειτουργήσει σαν smartphone με LTE αυτόνομα ή να συνδεθεί με κάποιο άλλο κινητό μέσω Bluetooth. Επίσης διαθέτει θύρα USB 3.0 για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές. Η μπαταρία του είναι στα 2500 mAh και διαρκεί γύρω στις 2 ημέρες με σχετικά έντονη χρήση. Όσον αφορά τον ήχο , δεν θα υπάρχει υποδοχή mini jack για σύνδεση μέσω καλωδίου αφού θα υποστηρίζει ασύρματη μεταδοση ηχου και θα πρέπει να διαθέτετε τα  αντοίστιχα ακουστικά.




Σε αντίθεση με τον αριθμό των καμερών που διαθέτουν τα περισσότερα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά που είναι 2 , το Smile διαθέτει και μια παραπάνω, 3 δηλαδή αλλά και 3 μικρόφωνα.Η μία βρίσκεται  στο πάνω μέρος της οθόνης και χρησιμεύει για web chats και video κλησεις, η άλλη ειναι πάνω απο την οθόνη, έχει ανάλυση 12 MP και τραβάει βίντεο ανάλυσης 1080p, ενω η τρίτη βρίσκεται στο πλαινό μερος.Επίσης το Smartwatch υποστηρίζει φωνητική κλήση για να επιτελεί συγκεκριμενες λειτουργίες.







Οι τιμές ξεκινάνε απο 480 δολάρια για την έκδοση των 128 GB ενώ στα 550 δολάρια θα κοστίζει η έκδοση των 256 GB.   
Η εντυπωσιακή αυτή συσκευή θα μπει στην γραμμή παραγωγής στα τέλη του 2013 και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχες του 2014.  


Δείτε και ενα βίντεο σχετικά με την νέα συσκευή .


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Shared by WpCoderX | Copyright © 2013 Technolog